consell d'administració

Estudi de satisfacció de la CASS a assegurats i declarants

La parapública cobrirà el cost d’un medicament per a la diabetis

L'entrada de la CASS.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d’administració de la CASS va acordar ahir adjudicar a l’empresa 9MK la realització d’un estudi de la satisfacció dels assegurats i declarants de la CASS, segons va informar la parapública en un comunicat. En aquest sentit, es preveu que durant els mesos d’octubre i novembre es realitzin 750 enquestes telefòniques, 500 a assegurats i 250 a declarants.

Així mateix, es va aprovar la licitació d’un concurs públic nacional per a la contractació de l’assegurança complementària d’assistència sanitària per al personal de la CASS, així com l’adjudicació de la gestió d’incidències, alarmes i identificació d’actius a l’empresa Solucions, SA; l’adjudicació del subministrament d’ordinadors personals, pantalles, portàtils i escàners a les empreses R&G IT, SL, Electricitat General Caldes i Semic, SA.

Per altra banda, la parapública ha informat favorablement sobre la proposta tramesa pel ministeri de Salut, d’incloure el medicament Kaftrio, indicat per al tractament de la fibrosi quística, com a medicament d’alta complexitat per ser dispensat en l’àmbit hospitalari i finançat al cent per cent per la CASS. Així mateix, també es va aprovar l’informe on s’estableixen les condicions per al reemborsament del medicament Ozempic, que d’acord amb el contingut del prospecte és un medicament antidiabètic i només podrà ser reemborsat per la CASS, per al que està indicat, és a dir, en el tractament d’adults amb diabetis tipus 2. En aquest sentit, el consell d’administració va informar que es mostra favorable a incloure la indicació per a pacients amb obesitat mòrbida o IMC>35 que hagin iniciat altres mesures de control ponderal.

tracking