balanç policial

La policia deté una parella per agredir i retenir la filla a casa

La noia va acudir al servei d’urgències de l’hospital, que va alertar el cos d’ordre

Agents de policia en una intervenció.F. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona residents, de 63 i 65 anys, respectivament, van ser detinguts la nit de dimarts passat després que la filla acudís al servei d’urgències de l’hospital i denunciés maltractaments. Des del centre sanitari van alertar la policia. Segons van explicar des del cos d’ordre, la noia hauria patit una agressió per part del pare mentre que la mare l’hauria retingut a casa després dels fets. Als dos membres de la parella se’ls imputa un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, mentre que a la dona també se li atribueix un presumpte delicte de detenció il·legal.

Durant la setmana passada, el cos d’ordre va practicar vuit detencions més. També dimarts passat però a la tarda (16.30 hores) i a la duna francoandorrana van controlar un home no resident de 32 anys per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, en haver-se identificat amb una identitat falsa. Segons va exposar el cos de policia, es va requerir a l’arrestat que aportés algun document personal i els agents que el van controlar van comprovar a través dels fitxers informàtics que se li havia demanat el mateix en cinc ocasions anteriors i que havia aportat una altra identitat, motiu pel qual se’l va detenir.

ALCOHOLÈMIES, DROGUES

Les altres set detencions van estar motivades per controls d’alcoholèmia positius (cinc) i per dur petites quantitats d’estupefaents (dos). Respecte als delictes contra la salut pública, les dues detencions es van produir a la duana francoandorrana. Dimecres passat a les 11.30 hores va ser controlat un jove de 18 anys no resident amb 0,9 grams de speed que accedia a Andorra en un turisme particular. Divendres a les 11.15 hores el detingut va ser un altre jove no resident, en aquest cas de 25 anys, al qual se li van comissar 1,4 grams d’una substància anomenada clorometcatinona, que prové de la catinona, que, segons va indicar la policia, és un component similar a l’amfetamina. També es desplaçava al Principat en un turisme particular.

tracking