el temps

Precipitacions intenses

La pluja ha provocat el desbordament d'un rec a Escaldes-Engordany

Els llamps registrats ahirMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tercer dia de precipitacions al Principat després que el servei de Meteorologia alertés aquest matí de previsions de ruixats per aquesta tarda. En aquest sentit, diverses persones han compartit imatges de lesplugesque cauen al país des de les sis de la tarda aproximadament. Fins i tot, una usuària ha enregistrat un torrent d'aigua provocat pel desbordament d'un rec a Escaldes-Engordany, al carrer de les Teulades, segons informen des del servei de circulació comunal. Tot iaixò, apunten que no han hagut de fer cap tall al carrer. Durant la tarda els bombers tampoc han hagut de fer cap intervenció a causa de les pluges.

Diverses activitats que s'havien de dur a terme avui han quedat cancel·lades, com és el cas de l'activitat de cinema al llac d'Engolasters o el concert de Sabors d'estiu d'Escaldes, que s'ajorna a les 20 hores "sempre que la pluja ho permeti", segons informen a través de Twitter.

24,6 mm d'aigua ahir al Bony de les Neres

Meteorologia apuntava aquest matí que les precipitacions d'ahir dijous van ser, en general, més febles i pausades que les de dimecres. No obstant es van acumular 19,5 mm a Sorteny; 15,1 mm a les Salines; 24,6 mm al Bony de les Neres; 11,4 mm al Roc de St. Pere; 7,1 mm a Perafita i 9 mm a la Borda Vidal.

tracking