TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Ferit lleument un motorista de 59 anys en un accident a Sant Julià

El sinistre va tenir lloc ahir a les 19 hores i va haver-hi involucrat un turisme i una moto

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista resident de59anys va resultar ferit ahir a la tarda en un accident de trànsit a la carretera general 1, al punt quilomètric6'800a Sant Julià de Lòria. Segons informa la policia, el sinistre va tenir lloc a les 19 hores i s'hi van veure involucrats un turisme Seat León i una moto Honda FJS600,ambdósamb matrícules del Principat. El conductor de la moto va patir ferides i va ser traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell d'on va rebre l'alta amb contusions, segons han informat des del centre hospitalari.

La xarxa viària va ser l'escenari ahir d'un altre accident, en aquest cas a la carretera dels Cortals d'Encamp, on un ciclista no resident de27anys va resultar ferit. El sinistre va succeir a les 11.25 hores i s'hi van veure involucrats un turisme amb matrícula espanyola i una bicicleta. El ciclista va ser traslladat a l'hospital ambpolicontusions.

tracking