El brot de covid de la Comella es redueix a tres casos positius

Un intern va donar negatiu ahir al matí i els altres resten aïllats al mòdul de menors

El centre penitenciari de la Comella.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El centre penitenciari de la Comella continua afectat per la covid-19, però la xifra d’interns positius va baixar ahir a tres. La quarta persona afectada per la malaltia va donar negatiu en la prova diagnòstica ahir al matí, segons van informar fonts de Govern a aquest rotatiu. Les mateixes fonts van especificar que, fins ara, tots els afectats han presentat únicament simptomatologia lleu. Dijous passat van saltar les alarmes al centre penitenciari després que es detectessin els tres primers positius.

L’executiu va recordar que ràpidament es va aplicar el protocol d’aïllament dels afectats, per tal d’evitar que altres interns es contagiessin del virus. D’aquesta manera, es va reubicar els presos amb covid al mòdul de menors, que actualment es troba lliure.

El brot a la presó arriba en un moment de davallada de casos de coronavirus al país. Les darreres dades, facilitades pel ministeri de Salut dimecres passat, constataven que l’afectació de la pandèmia anava a la baixa amb 126 casos actius. A l’hospital, no hi havia cap persona ingressada després que els dos pacients que estaven internats a planta rebessin l’alta. El nombre total de casos des que va esclatar la crisi sanitària fregava els 46.000 (45.975, concretament), mentre que la malaltia ha provocat 154 defuncions.

tracking