òbit

Mor l'empresari i polític d'Encamp Daniel Torres Baró

Va ser un dels fundadors el 2019 d’Agrupament Encampadà

Daniel Torres, l'any 2019 quan es va fundar AE.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia d’Encamp va viure ahir un dia molt trist, tal com van comentar molts usuaris de les xarxes socials. I és que un dels seus empresaris més coneguts, Daniel Torres Baró, de 53 anys, va morir després que se li diagnostiqués, encara no fa un any, una esclerosi lateral amiotròfica (ELA). En l’àmbit polític, Torres, de casa Guillem d’Encamp, va ser un dels fundadors, l’any 2019, d’Agrupament Encampadà i actualment n’era un dels vicepresidents. La secretària d’AE, Susagna Venable, va explicar ahir que Torres era una persona “superconeguda, molt propera i estimada” i que va participar “fins a l’últim moment” en l’activitat de la formació. “Era una persona encantadora i un bon company, i és una pèrdua molt gran per a tot­hom”, va dir Venable.

Abans de la participació en aquest projecte polític per a les últimes eleccions comunals, Torres havia estat durant molts anys membre del Partit Liberal (PLA). Així, el candidat a cap de Govern de Liberals, Josep Maria Cabanes, va recordar ahir que havia estat “un amic de la infància”, a més d’explicar que era un destacat empresari “capdavanter”.

Torres també havia format part durant dotze anys de la junta de l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra (APRA) i havia estat molt actiu en la renovació del contracte amb els fabricants de tabac. “Lamentem profundament la pèrdua d’una persona que havia estat sempre al costat dels pagesos, que era un gran company i havia lluitat molt per la continuïtat i el futur del sector primari”, va explicar el president de l’APRA, Xavier Coma. La missa funeral tindrà lloc avui a l’església de Santa Eulàlia a les 17.30 hores.

tracking