Detinguda una jove de 18 anys per conduir èbria a la Massana

Una dona de 45 anys ha resultat ferida aquest matí en un xoc entre dos turismes

La policia engega demà controls de drogues i alcohol per Setmana Santa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una conductora resident de 18 anys ha estat detinguda a les nou d'aquest matí a la Massana per donar positiu en el control d'alcoholèmia que li han fet després de patir un accident de danys materials. El vehicle que conduïa la jove ha topat contra una tanca a la zona de la Serra de l'Honor de la General 3 i ha resultat il·lesa. Els agents que han acudit al requeriment del sinistre han arrestat la conductora per superar la taxa de 0,8 grams d'alcohol per litre de sang.

També a la Massana, a les 8.15 hores d'aquest matí ha tingut lloc un xoc entre dos turismes que ha causat ferides en una dona resident de45anys. Segons informa la policia, l'accident ha tingut lloc a l'avinguda Sant Antoni número 71 i hi ha implicats un turisme Peugeot 206 i un Mercedes BenzSprinter, ambdós amb placa andorrana. La conductora del Peugeot ha estat traslladada a l'hospital amb ferides que de moment es desconeixen.

La xarxa viària va ser escenari d'un altre accident anit. Unhome resident de44anys va resultar ferit lleument ahir en un sinistre en moto a l'avinguda Rocafort de Sant Julià. La policia va rebre l'avís a les 20.11 hores. En l'accidentva haver-hiinvolucrada una moto SuzukiGSXR600 i un turisme 4x4 MitsubishiMontero, ambdós amb matrícula del Principat. El ferit va ser traslladat a l'hospital amb ferides lleus i va ser donat d'alta la mateixa nit, segons informa el centre sociosanitari.

tracking