Una jove atesa per una punxada a la festa major de Sant Julià

La policia va ser avisada des de l'hospital on va acudir la dona de 23 anys

Acte final anit de la festa major de Sant JuliàComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha rebut un requeriment aquesta matinada des de l'hospital on havia arribat una jove "que havia notat una punxada a la festa major de Sant Julià", segons ha informat el cos de seguretat. La dona, de 23 anys, va arribar al centre hospitalari pels seus mitjans i una patrulla es va traslladar al centre a les 4.26 del matí per identificar a la víctima i obrir una investigació.

El cos de seguretat està fent seguiment del cas amb la informació que rebi des de l'hospital i la intervenció dels agents de moment no ha portat a identificar a la persona que li hauria fet la punxada. Els professionals de l'hospital han fet les proves mèdiques oportunes a la dona i si troben algun resultat rellevant avisaran a la policia.

El comú de Sant Julià ha fet públic un comunicat per "mostrar el seu total rebuig i condemna a qualsevol tipus d'agressió, violència o actitud sexista" davant el possible cas d'agressió per submissió química per la punxada a una jove a la festa major. La corporació insta a la ciutadania "a mantenir una actitud activa davant de les agressions sexistes i contribuir a un model social i cultural que protegeixi les dones, sense justificar mai l'agressor sota la premissa de la festa". I assenyala que a l'espera que la policia esclareixi els fets d'aquesta matinada "vol fer arribar el seu escalf a la víctima, tot desitjant-li una ràpida recuperació".

Agressió a un menor

La policia va fer un altre servei en el marc de la festa laurediana amb la detenció d'un home de 36 anys per l'agressió a un menor d'edat a les 3.56 hores. El cos de seguretat ha explicat que van ser alertats d'una discussió entre un grup de persones que va derivar en una baralla i en l'agressió d'un home de 36 anys que va ser detingut. El menor d'edat va ser traslladat a l'hospital per avaluar les lesions i presentarà una denúncia contra l'agressor, segons ha indicat el cos de seguretat.

tracking