rEPORTATGE

SMS solidaris

Els ciutadans que ho desitgin ja poden contribuir a la campanya SMS Social, relacionada amb projectes desenvolupats per diverses ONG.

Els representats de les entitats de la cinquena convocatòria de l'SMS Social.Mireia Reynal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d’un projecte sobre una caravana solidària per transportar material hospitalari a camps de refugiats del Sàhara fins a una iniciativa destinada a cobrir les despeses derivades de la gestió de la gossera en el seu apartat d’alimentació i necessitats veterinàries. Aquests només són dos dels projectes de les set entitats que Andorra Telecom va presentar ahir al matí i que participaran a la cinquena edició del projecte SMS Social, una iniciativa que permet als ciutadans col·laborar amb un projecte social desenvolupat per una ONG del país. “Totes aquestes entitats treballen pel bé comú de la societat”, va assegurar Inés Martí, responsable d’RSE de la companyia. “Nosaltres funcionem com a canal. El plaer és nostre per fer allò que calgui per tirar endavant aquests projectes”, va afegir.

Enguany, les entitats Cooperand –que promou activitats encaminades a formar en valors la joventut–, la Fundació Privada Tutelar –que té la missió garantir l’accés a serveis per al benestar biopsicosocial de les persones acompanyades per la fundació– i GosSOS –que té com a objectiu el suport als gossos vulnerables o sense llar– repeteixen participació. Per altra banda, Autea –un servei d’atenció centrada en la família i l’entorn natural en modalitat domiciliària–, Projecte Vida –la nova associació que neix per acompanyar les persones que pateixen problemes d’addiccions–, Mans Unides –que finança projectes de desenvolupament de l’Àfrica, l’Àsia i l’Amèrica Llatina– i Creuem Fronteres –que realitza una important tasca de sensibilització al país al voltant de realitats desconegudes– s’hi presenten per primera vegada. En aquest sentit, Andorra Telecom ha adjudicat set números per al finançament de projectes socials i els ciutadans que ho desitgin ja poden enviar el missatge de text en qüestió, que té un preu d’un euro. La convocatòria estarà oberta fins a l’1 d’agost de l’any que ve i Andorra Telecom ha anunciat que es proposa superar la quantitat recaptada durant l’edició passada, que va assolir la xifra de 5.807 euros. Martí va explicar que la companyia seguirà fent difusió dels projectes presentats durant tot el període de durada de l’adjudicació per animar a l’enviament d’SMS a través de la campanya Suma’t al canvi, que es va encetar a principi del 2022 i que, segons Martí, “identifica molt bé la voluntat amb la qual va néixer l’SMS Social. Tota la informació referent als números de telèfon es pot consultar a través del web de l’operadora de telecomunicacions.

tracking