solidaritat

GosSOS, rep 736 euros gràcies al moviment '#dotzexdotze'

Mans Unides, s’introdueix al moviment solidari d'Andropia coincidint amb el canvi de mes

La donació del Basquet Club Andorra a GosSOSAndropia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El moviment solidari#dotzexdotze ha aconseguit durant el mes de juliol, 736 euros destinats a l'associació GosSOS, gràcies als 108 donants i col·laboradors, el que seria l'equivalental cost d’alimentar els gossos que actualment hi ha a la gosseradurant 10 dies, segons informa Andropia en un comunicat.La iniciativa solidària, liderada per Andtropia, neix amb l’objectiu de ser un moviment per inspirar empreses i particulars i com el seu nom indica dona visibilitat a 12 projectes, un per cada mes de l’any.

Així, segons informa l'entitat, aquestes donacions s'han aconseguit a través de les diferents accionsque s’han organitzat aquest mes de juliol en el marc del moviment #dotzexdotze a benefici de GosSOS que era l’ONG protagonista del mes. En aquest sentit, les accions han estat l'enviament de SMS amb la paraula GOSSOS al 607, la donació del Basquet Club Andorra provinent de la venda de roba durant el VideEsports i d'EiraWellness Place, que ha fet una donatiu per a cada tractament realitzat.

Mans Unides, el projecte del mes d'agost

Un nou projecte s’introdueix al moviment solidari #dotzexdotze coincidint amb el canvi de mes. Aquest agost la protagonista serà l’ONG Mans Unides i el projecte que desenvolupa juntament amb la Fundació Mare Janer a la localitat d’Usme al sud de Bogotà, la capital de Colòmbia. L’objectiu del projecte és la reinserció laboral de les persones que estan en procés de recuperació d’addiccions gràcies a la creació d’una cooperativa de construcció i jardineria amb 30 beneficiaris i acompanyats per un equip de voluntaris. Per col·laborar es pot enviar un SMS amb la paraula MANS al 608 i es farà una donació d’un euro. També es poden fer donatius de l’import que es desitgi o organitzar una pròpia acció solidària amb les idees i els enllaços disponibles al web www.dotzexdotze.com.

tracking