balanç policial

Detingut per fer-li perdre la dent a un home a la festa major de Sant Julià

Una farmacèutica estafa 12.600 euros a la CASS amb simulacions de vendes

Agents de la policia en una actuació.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home resident de 21 anys va ser detingut la matinada de dissabte a diumenge a les 04.42 hores com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física. Els fets van tenir lloc a Sant Julià, quan es va produir una baralla en què l’interessat va propinar un cop de puny a un altre home que li va produir una forta contusió i inflamació a la zona del pòmul dret, així com la pèrdua d’una peça dental, motiu pel qual va ser detingut.

Agressió a l’àmbit domèstic

Una dona i un home residents de 29 i 31 anys van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral (àmbit domèstic). Els fets van tenir lloc dimarts 26 de juliol a les 21.40 hores i a les 21.50 hores a Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, respectivament, quan els agents van ser requerits per una desavinença de parella que va derivar en una agressió mútua.

Dijous 28 de juliol, per altra banda, un home resident de 49 anys va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral (àmbit domèstic). La policia va ser requerida a les 00.32 hores a Arinsal, a la Massana, per una desavinença que va derivar en una agressió de l’interessat envers la parella.

A més, una dona resident de 44 anys va ser arrestada com a presumpta autora d’un delicte d’estafa. Els fets van tenir lloc dimecres 27 de juliol a les 09.45 hores a Escaldes-Engordany quan el propietari d’una farmàcia va presentar una denúncia prop dels serveis del cos de seguretat, ja que la interessada, empleada seva, des del mes de març simulava vendes de diferents medicaments per a ella mateixa, feia la venda i posteriorment l’anul·lava, però efectuava el càrrec a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS).

Segons el balanç setmanal de la policia, en aquesta operativa la interessada hauria defraudat 12.643,06 euros a la CASS. Tanmateix, tenia contractada una assegurança privada a la qual hauria defraudat pel mateix mètode 2.359,83 euros.

tracking