Detingut per fer-li perdre la dent a un home a Sant Julià

Un jove de 21 anys va propinar un cop de puny a un altre produint-li una forta contusió al pòmul dret

Recurs PoliciaFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de 21 anys, va ser detingut la matinada de dissabte a diumenge a les 04.42 hores com apresumpte autor d’un delicte contra la integritat física. Els fets van tenir lloc a la parròquia de Sant Julià quanes va produir una baralla on l’interessat va propinar un cop de puny a un altre home que li va produir una forta contusió i inflamació a la zona del pòmul dret, així com la pèrdua d’una peça dental, motiu pel qual va ser detingut.

Tres detencions per agressions a l'àmbit domèstic

Una dona i un home residents de 29 i 31 anys, van ser arrestats com a presumpte autors d’un delicte contra la integritat física i moral (àmbit domèstic). Els fets van tenir lloc el dimarts 26 de juliol a les 21.40 hores i a les 21.50 hores aAndorra la Vella i Sant Julià de Lòria quan els agents van ser requerits per una desavinença de parella que va derivar en una agressió mútua.

El dijous 28 de juliol, un home resident de 49 anys, va ser detingut com apresumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral (àmbit domèstic). La policia va ser requerida a les 00.32 hores a Arinsal, La Massana, per una desavinença que va derivar en una agressió de l'interessat envers la seva parella.

tracking