primer cap de setmana

Epizen reobre després d'una incidència en la mobilitat interior del centre

El centre va estar tancat durant la jornada d’ahir, un dia després de la inauguració

L'original estructura del centre comercial.G. P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre comercial Epizen torna a obrir les seves portes avui després que ahir romangués tancat, només un dia després de la seva inauguració (dimecres passat). Segons va detallar ahir al vespre el Grup Pyrénées en un comunicat, es va decidir “mantenir tancat el centre comercial per tal de garantir la correcta mobilitat dels visitants, tant en els accessos, on [dimecres] es van registrar cues d’entrada importants, com en el mateix centre comercial”.

En aquest sentit, el centre comercial assegura que ahir va estar tancat per permetre que “tècnics de l’empresa instal·ladora dels diferents ginys que connecten les diferents plantes” treballessin “tot el dia per resoldre una incidència que limitava la mobilitat vertical de les persones a l’interior de l’edifici”. Tanmateix, s’assegura que “un cop resolt el problema i un cop verificat el funcionament segur de la instal·lació, la direcció del centre va informar que avui es reobre amb l’horari de 9 del matí a 9 del vespre”.

D’altra banda, la companyia detalla que durant la jornada d’avui també s’obrirà una nova botiga de roba, Lefties, les noves marques IO: Electro & Home, l’òptica iBlú i l’espai tèxtil i de decoració de la llar Textura. En referència a Sprinter i Epizen Lab (espai multimarca), obriran al setembre.

A més a més, a l’exterior de l’edifici hi ha instal·lat l’Epizen Summer Opening, amb food trucks i música en directe les tardes dels caps de setmana.

Fonts del Grup Pyrénées van aclarir ahir que l’obertura es va fer amb tots els permisos, tant de Govern com del comú de Sant Julià de Lòria, i van precisar que de moment els acords favorables a l’obertura del centre comercial han arribat de forma verbal i s’està a l’espera que es faci per escrit en qüestió de dies. Els tècnics del Govern van verificar dimecres les instal·lacions i l’informe va ser favorable, però la burocràcia administrativa retarda uns dies l’arribada de la documentació. Ahir a la nit els tècnics van tornar per comprovar que s’han resolt els problemes detectats durant la tarda d’estrena i van ratificar l’obertura. Durant tot el dia els operaris van estar treballant per reparar les incidències, tot i que les rampes funcionen perfectament.

tracking