Nacions Unides

Andorra celebra el Dia mundial contra el tràfic d'éssers humans

Govern distribuirà un tríptic amb diferents consells de prevenció que s'ha traduït al castellà, francès, anglès i ucraïnès

Missatge als panells de trànsit contra el tràfic d'éssers humans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra se suma a la celebració del Dia mundial contra el tràfic d'éssers humans de les Nacions Unides que es commemora demà. El Govern ha preparat diverses accions per "fomentar la consciència social davant la situació de les víctimes i alhora promoure i protegir els seus drets", segons indica en un comunicat.

L'executiu difondrà demà una imatge d'adhesió a la campanya oficial "Blue heart" de l'ONU a través de les xarxes socials i les pàgines webs oficials i també un tríptic amb l'explicació del servei, del delicte de tràfics d'éssers humans, els diferents tipus, indicadors, consells de prevenció i el telèfon d'atenció, el 181, que és gratuït i funciona tot el dia. El tríptic s'ha traduït a l'anglès, castellà, francès i ucraïnes i a més des de demà i durant tota la setmana hi haurà missatges als panells de circulació de la xarxa viària per recordar la celebració d'aquest dia internacional en quatre idiomes.

El servei es va crear arran de l'entrada en vigor el maig del 2017 de la llei per lluitar contra el tràfic i protegir-ne les víctimes i està adscrit a l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat.

tracking