Rutes per crear dinàmiques d'equip a les empreses

L’itinerari Moments-Som Tartera es desenvolupa a la Vall d'Enclar a Andorra la Vella i vol ser una activitat de teambuilding

La segona ruta de MomentsAndorra Turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'espai natural de la Vall d'Enclar a Andorra la Vella acull el nou itinerari Moments-Som Tartera una nova ruta concebuda per a equips o grups de persones que vulguin treballar l'assoliment d'objectius, segons informa Andorra Turisme en un comunicat. En aquest sentit, de la mà d'un guia-intèrpret, es desenvoluparan dinàmiques de treball en equip incloent els elements naturals que es troben al llarg del camí per gaudir d'un moment de reflexió i donar veu a tot allò que fa referència a la creació d'un equip ia posar en pràctica i desenvolupar noves estratègies per assolir diferents objectius.

L'entitat assenyala que la intenció és que aquesta ruta serveixia les empreses com una activitat de teambuilding amb l’objectiu de millorar la coordinació i la cohesió entre les diferents persones que hi treballen. Aquesta és la segona ruta de Moments, ja que, l'estiu passates va inaugurar Moments: Camins de benestar a Sant Julià de Lòria, adreçada a les persones que volien aprofundir en el creixement personal i connectar amb la natura.

Andorra Turisme destaca que la posada en marxa d'aquest nou itinerari s'ha fet amb la col·laboració dels diferents departaments del comú d'Andorra la Vella que ha dut a terme l'embelliment de la zona i la promoció de la ruta. L'empresa Bioinspirador ha estat l'encarregada deconceptualitzar aquest itinerari i és un projecteemmarcat dins el pla d’acció del Govern, Horitzó 2023, que pretén posar en valor l’oferta turística de salut del país.

tracking