AFERS EXTERIORS

Trobada per promoure la seguretat internacional

La ministra Ubach ha rebut la visita de la secretària general de l’OSCE, Helga Maria Schmid, que s'allargarà fins demà

Reunió amb l'Excma. Sra. Helga Maria Schmid, secretària general OSCESFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha rebut a Andorra la visita oficial de la secretària general de l’OSCE, Helga Maria Schmid, que s'allargarà fins aquest dimecres, segons informa l'executiu en un comunicat.La visita s’emmarca en la sèrie de consultes nacionals i regionals que està fent l’OSCE destinades a donar veu a dones i homes joves en els processos de presa de decisions i en la promoció de la seguretat internacional.

Així, el programa de la visita, que s’ha iniciat aquest dimarts, ha comptat amb una reunió de treball amb la ministra Ubach i una posterior visita a l’Espai Columba i a l’església de Santa Coloma. Posteriorment, Helga Maria Schmid s’ha desplaçat fins a Ordino on ha estat rebuda pels cònsols i han visitat la ruta del Ferro, segons destaca Govern.

En aquest sentit, està previst que aquest dimecresla secretaria general de l’OSCE es reuneixi amb el cap de Govern, Xavier Espot, i posteriorment es traslladi al Centre de Congressos per l’obertura del Roadshow ‘OSCE Debating Perspectives 20-30 Roadshow’ on la secretaria general obrirà la conferència i posteriorment es reunirà amb la subsíndica general Meritxell Palmitjavila. Abans de finalitzar la visita, Ubach i Schmid oferiran una roda de premsa.

tracking