Reportatge

TheGrefg i 'la Roja'

El youtuber rep crítiques per viure a Andorra i presentar la samarreta de l’equip espanyol.

El 'youtuber' TheGrefgtwitch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les noves samarretes que la selecció espanyola lluirà al Mundial de Qatar, que tindrà lloc del 21 de novembre fins al dia 18 de desembre, es van presentar ahir a través dels canals de dos youtubers mundialment coneguts. Un d’ells era TheGrefg, que des de fa uns mesos és resident al Principat. Arran de la preesentació, emesa a través d’un directe a la plataforma Twitch, es va desencadenar una gran polèmica a les xarxes socials, sobretot a Twitter, segons han informat diversos mitjans estrangers.

El youtuber resident a Andorra i DjMariio, que compta amb més de vuit milions de seguidors només al seu canal de Youtube, van ser els encarregats de fer públiques les noves samarretes de l’equip espanyol, ensenyant la primera i també la segona equipació de la selecció. Després de la presentació, enfocada amb un caràcter humorístic, com és costum al canal de TheGrefg, diversos usuaris van carregar contra el creador de contingut a diferents xarxes socials, considerant completamet il·lògic que s’hagi escollit com a principal portador de la samarreta nacional un youtuber com TheGref que fa tant sols uns mesos va explicar públicament que es traslladava d’Espanya al Principat per motius fiscals.

El compte de Twitter Balón o Barbarie va publicar ahir un tuit que es va emplenar ràpidament de comentaris on expressa la seva indignació: “TheGrefg se’n va anar d’Espanya per a no pagar impostos i tot i així el premien. Jo no entenc res.”

A les xarxes, molta gent ha mostrat el seu descontent amb la decisió que ha tingut la selecció espanyola d’encarregar-li a TheGref la presentació de les samarretes per al mundial de Qatar. Alguns usuaris han comparat la situació de TheGref vivint al Principat amb la samarreta de Maradona de “no a les drogues”.

tracking