MoraBanc serà patrocinador d'Ordino Arcalís per les pròximes cinc temporades

L'entitat bancària amplia la seva presència a Grandvalira Resorts afegint l’estació als sectors del Pas de la Casa i Grau Roig

Xavier Riestra i Juan Ramon MorenoMoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MoraBanc serà el patrocinador exclusiu del sector bancari de l’estació Ordino Arcalís durant les properes cinc temporades, segons informa l'entitat bancària en un comunicat. Així, amplia la seva presència a Grandvalira Resorts afegintl’estació ordinenca als sectors del Pas de la Casa i Grau Roig de Grandvalira, dels quals ja era patrocinador.

MoraBanc destaca que des de l'entrada d'Ordino Arcalís al grup Grandvalira Resorts, el domini ha venut 148.000 dies d'esquí i a més, la propostaestival ha fet una salt qualitatiu amb el Mirador Solar de Tristaina.

Amés dels dominis d’Ordino Arcalís i Pas de la Casa - Grau Roig, l’entitat assenyala que també patrocina els equips nacionals de la Federació Andorrana de Muntanyisme, la Comapedrosa Andorra, prova de la Copa del Món d’esquí de Muntanya, i l’esquí club PCGR. A més, BSABanc, entitat del Grup MoraBanc, és patrocinador de l’Andorra Skimo.

tracking