Els positius per covid baixen i hi ha 451 casos actius

Salut registra 265 nous contagis i una persona més es troba ingressada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell

Els sanitaris realitzen les radiografies a la planta Covid.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les dades de contagis de covid-19 sembla que s'estabilitzen a la baixa, segons ha informat el ministre Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres posterior al consell de ministres. El nombre de casos actius, que semblava que anava en augment, aquesta setmana s'ha situat a 451, el que suposa una davallada de 208 persones davant els 659 de la setmana passada. Jover ha especificat que aquesta setmana s'han registrat 265 nous contagis i s'han donat d'alta a 473 persones.

Pel que fa a la situació hospitalària, hi ha una persona més que la setmana passada ingressada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, en total sis es troben a planta i una l'UCI amb necessitat de ventilació mecànica.

El portaveu de l'executiu ha recordat que demà s'iniciarà el procés de vacunació de la quarta dosi a les persones de85anys o més a les instal·lacions del centre hospitalari ia poc a poc, s'aniran ampliant els grups d'edat fins a arribar als60anys. En aquest sentit, el ministre ha assenyalat que, segons les últimes dades, unes 19 persones s'han inscrit al registre de vacunació. Així mateix, Jover ha destacat la recomanació de Salutquetothom s'administri la pauta completa - les tres vacunes -. Alhora ha confirmat lapròrrogade les mesures vigents.

tracking