campanya 2022

Mans Unides recapta 127.000 euros contra la fam, menys de l'esperat

L'ONG ha hagut de retallar part d'alguns projectes i descartar el de Guinea-Conakry

Campanya contra la fam

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ONG Mans Unides informa que s'han recaptat 127.114 euros per a projectes solidaris durant la campanya 2022. D'aquests, la majoria han estat rebuts per part de donacions anònimes de particulars, concretament 75.945 euros, seguits dels 39.927 euros aportats pel Govern. La resta s'han aconseguit amb activitats de la campanya, col·lectes d'esglésies parroquials, col·lectes del col·legi Sant Ermengol i Sagrada Família i despeses de la campanya i de la mateixa entitat.

Des de l'organització lamenten que com que no s'ha arribat a assolir el pressupost de campanya previst -140.809 euros-, han hagut de retallar part dels projectes deSenegal,Hondurasi l'Índia a més de descartar el projecte de Guinea-Conakry.

Això no obstant, l'entitat informa que s'haaconseguitfinançar el projecte d'infraestructures educatives aSenegalamb 39.927 euros de l'executiu i 16.748 euros de la mateixa entitat, també un projecte que es farà aHondurasper enfortir l'educació preescolar i primària a més de millorar la nutrició dels infants amb 21.000 i que s'han aportat 11.500 euros a un projecte deconstrucciód'un edifici per acollir l'administració, la secretaria i la cantina escolar a l'escola Anna Maria Jou deSenegal. Així mateix, s'han recaptat 18.290 euros que es destinaran a la segona fase de renovació de l'orfanatd'AkonolingaaCamerúni 6.250 euros al mateix país en un projecte per afavorir la inserció social dels joves amb la formació de qualitat en fusteria per preparar-los a entrar en el mercat laboral. Alhora a Burkina-Faso es vol posar en funcionament un hort per transmetre els coneixements i habilitats en la producció agrícola amb 4.674 euros i s'han aportat 8.000 euros en la contribució al projecte de Mans Unides Diocesana d'Urgell al'Índiaper empoderar l'educació de nens i adolescents formant a joves amb tallers de salut i educació, posant èmfasi en els matrimonis infantils.

Per altra banda, l'organització informa que s'ha aconseguit finançar la construcció d'una sala i adquisició d'equipament quirúrgic, finançat en part pel Govern d'Andorra, a Camerún on també s'ha pogut desenvolupar una sala de costura. A Guinea-Conakry s'ha pogut finançar l'adquisició de 20 lliteres pels joves de l'escola professional Don Bosco i a Colòmbia la posada en funcionament d'un menjador escolar per a persones que viuen al carrer i immigrants veneçolans. A Honduras s'ha assegurat una alimentació equilibrada i el recolzament als joves de comunitats rurals amb el recaptat durant la campanya 2021.

tracking