Ferit un ciclista en un accident a Pal

Un home no resident de 53 anys ha estat traslladat a l'hospital després de topar amb un camió

Una ambulància davant l'hospital.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home no resident de 53 anys ha resultat ferit aquest migdia després d'accidentar-se amb un camió quan anava en bicicleta. Segons informa la policia, el sinistre ha tingut lloc a les 13.34 hores a la carretera general 4, al punt quilomètric 8, a Pal. L'home circulava amb una bicicleta Yeti SB75 quan ha topat amb un camió Mercedes Benz ACTOS 5 2540 L, amb placa andorrana. El ciclista ha estat traslladat a l'hospital amb ferides que de moment no han transcendit.

Xoc frontal a la frontera amb França

Dos motoristes de25anys van resultar ferits greument aquest diumenge 17 de juliol al vespre després de patir un xoc frontal amb un turisme que va causar la caiguda dels joves per un barranc, segons informa el mitjàfrancèsActuPerpinyà. El sinistre va tenir lloc a la nacional 22, la carretera d'accés al Pas de la Casa, en territori francès per causes que encara es desconeixen.

El cos d'emergència es va desplaçar al lloc dels fets per atendre les víctimes, un dels motoristes -que es trobava a quinze metres de profunditat- va patir múltiples fractures a les cames i als braços i va ser traslladat en helicòpter a l'hospital de Perpinyà. L'altre, que va ser trobar a deu metres de profunditat, va patir lesions lleus a l'esquena i va ser traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. La conductora del turisme, una dona de cinquanta anys, va patir ferides lleus al tòrax i no va requerirtractamentmèdic. L'incident va obligar a tallar el trànsit a l'N22 durant més de dues hores.

tracking