Balanç de detencions

Controlada una dona per entrar a casa l'exparella i robar-li el mòbil

A l'exterior del domicili la detinguda li va sostreure les ulleres de vista de l'actual parella de l'ex

Motoristes del Cos de policia

Recurs Policia trànsit controls control

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona resident de41anys va ser arrestada el dimecres passat a les 10 de la nit per accedir al domicili de l'exparella i robar-li el mòbil. Ja a la via pública, el balanç policial apunta que es va iniciar una discussió amb la detinguda, l'exparella, i l'actual parella d'aquest, on la interessada li va sostreure amb una estrebada les ulleres de vista de la dona. Els agents van ser requerits aleshores i van començar una recerca a través del descriptiu de la dona i del vehicle, controlant-la minuts més tard i detenint-la per un delicte contra el patrimoni.

El balanç també informa de la detenció ahir a les 8 del matí a Encamp de tres homes residents, de 19 i 20 anys, per causar lesions a un altre jove durant una baralla a la via pública. Se'ls acusa d'un delicte contra la integritat física i moral.

Delictes contra la seguretat del trànsit

D'altra banda, aquesta darrera setmana s'ha procedit a la detenció de noupersones per delictes contra la seguretat del trànsit. Un dels arrestos va tenir lloc el divendres a les 00.57 hores, quan en un control rutinari es va enxampar a un resident de 42 anys que circulava amb una taxa de 2,07 g/l. A més, el dissabte a la matinada es va detenir a un no resident de 29 anys que circulava en moto amb una taxa d'1,04 g/l quan va accidentar-se a Andorra la Vella.

tracking