TECNOLOGIA

Actinn premiarà el projecte tecnològic o el model de negoci més innovador

El clúster ha obert el període d'inscripcions per als guardons d'enguany fins al 14 d’octubre

Guanyadors de la primera edició dels Actinn AwardsActinn

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El clúster de la tecnologia i de la innovació d'Andorra, Actinn, ha obert el període d'inscripcions de la tercera edició dels Actinn Awards en els quals enguany es premiarà l'execució o el potencialdels projectes tecnològics o de models de negoci

innovadors presentats, segons informa el clúster en un comunicat. Així, aquest dilluns s'ha obert la convocatòria per optar al premi,l’objectiu del qual és donar visibilitat i acompanyament a nous projectes tecnològics, de transformació digital o de nous models de negoci que generin oportunitats de diversificació econòmica o de modernització dels sectors tradicionals del país. Elprojecte premiat tindrà una dotació màxima de 5.000 euros, així com l’acompanyament i l’accés a la xarxa de contactes del clúster.

En aquesta línia, les candidatures presentades seran avaluades per la junta directiva d'Actinn i es valoraran aspectes com el seu nivell d'innovació, el seu impacte en la societat, la seva factibilitat i viabilitat. Així, segons destaca el clúster, les empreses que hi vulguin optar podranpresentar la seva candidatura fins al 14 d’octubre de 2022 i el 16 de novembre es comunicarà el guanyador. El lliurament oficial del premi es farà dins del marc de la Jornada INNTEC 2023.

tracking