TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

tribunal superior

L'acusació demana 7 anys per al mestre del María Moliner

L'escola María Moliner.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cas del mestre del col·legi María Moliner acusat d'abusar sexualment d’alumnes d’entre 2 i 3 anys, també va arribar ahir al Tribunal Superior, després que Corts dictés una sentència absolutòria.

L’acusació va criticar que es desacrediti el testimoni de la nena de 3 anys que va dir a la psicòloga que el mestre li havia tocat els genitals i que se l’absolgui amb base l’argument que no hi ha prous indicis i que, per tant, cal preservar el principi d’innocència. Així, va demanar que es revoqui la sentència absolutòria que va dictar Corts i se’l condemni a set anys de presó, dels quals dos ferms. També va reclama que se li prohibeixi entrar en contacte amb les víctimes durant 12 anys i que no pugui exercir de professor durant 10 anys.

Per la seva banda, el Ministeri Fiscal va continuar sense presentar càrrecs, mentre que la defensa va demanar que es ratifiqui la sentència absolutòria.

tracking