El Cirque no pot ballar al carrer

Una agent de circulació va impedir els artistes fer música i dansa a la capital perquè no tenien permís per fer cap espectacle

Els joves artistes del Cirque que ballaven ahir al carrer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un grup d'artistes del Cirque du Soleil van mostrar ahir a la tarda part de les seves habilitats com músics i ballarins als carrers d'Andorra la Vella. Un testimoni dels fets ha explicat que els vianants estaven gaudint amb l'actuació dels joves que feien moviments espectaculars al ritme d'un bombo i les cançons d'un petit altaveu delectant als turistes que passaven pel centre de la capital fins que una agent de circulació els va aturar. La urbana els va demanar si tenien permís per fer un espectacle al carrer i els set joves van interrompre l'actuació espontània que estaven fent en un passeig per Andorra la Vella.

El públic aplegat al voltant dels artistes es va dispersar "decebut", segons relata el testimoni dels fets, lamentant que la diversió és va aturar tan ràpidament com va començar i el comportament de l'agent de circulació. Considera que la urbana "va arruïnar el bon moment que estava passant tothom sense cap motiu" i apunta que els joves una altra vegada potser no es plantejaran visitar els carrers d'Andorra la Vella com van fer ahir "compartint la seva artesania gratuïtament" en lloc de quedar-se a l'hotel on està allotjada la companyia.

El testimoni recalca que Andorra la Vella "és una ciutat que no aprecia l'art escènic de classe mundial" i demana que l'actuació de l'agent de circulació sigui motiu d'advertiment dels seus superiors i que es demanin disculpes al Cirque du Soleil. El lector que ha exposat els fets al Diari remarca que la companyia canadenca ha de saber que els urbans "no ens representen" i que la ciutadania "volem" que els artistes actuïn al carrer.

tracking