x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
eleccions generals

El PS s'interessa per tancar un pacte amb Agrupament Encampadà

López i Rios es troben amb tots els membres de la formació parroquialista
La candidatura d'Agrupament Encampadà en un acte de campanya.

La candidatura d'Agrupament Encampadà en un acte de campanya.

La candidatura d'Agrupament Encampadà en un acte de campanya.

Actualitzada 09/07/2022 a les 12:15
El president del PS i el conseller socialdemòcrata al comú d’Encamp, Pere López i David Rios, es van reunir amb els membres d’Agrupament Encampadà per sondejar les possibilitat d’arribar a un acord de cara a les properes eleccions generals. La idea inicial és confeccionar una llista parroquial que es pugui imposar a Demòcrates i els seus possibles aliats polítics.

Joan Masjoan, president d’Agrupament Encampadà, va confirmar ahir aquesta reunió, que va definir d’una primera presa de contacte: “Ens van demanar de fer la trobada i per deferència vam acceptar per escoltar i rebre el missatge.” El president d’Agrupament Encampadà va ser molt clar en assegurar que la plataforma política tindrà total llibertat per decidir quina és la millor opció i que no tenir lligams amb partits d’àmbit nacional els atorga una independència plena i no tenen cap compromís: “Decidirem en funció del que creguem millor per a la parròquia i, lògicament, també en clau de valorar què li interessa al país.”

Masjoan va ubicar aquesta primar reunió en una fase molt embrionària, si bé va deixar clar que volen fugir de dogmatismes i d’ideologies perquè “Andorra és un país on els polítics som molt propers i s’ha de treballar de manera transversal”.

Òbviament, en aquest primer contacte no es va parlar de com configurar una llista ni de propostes concretes. Masjoan va assenyalar que no tanquen la porta a segellar un possible pacte, però que a dia d’avui “no és possible avançar cap compromís”. El representant d’Agrupament és va mostrar convençut que la Llei electoral pràcticament obliga els partits a fer pactes perquè sense consellers parroquials és difícil un bon resultat a les generals.
Etiquetes
Veure’n més
17
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts