fins al juny

Ocupació mitjana del 52% a la ruta aèria entre Madrid i l'aeroport de la Seu

Sis mesos de funcionament del trajecte de l’aeroport de la Seu

Jordi Gallardo i Èric Bartolomé amb Juan Corral.SFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, s’ha reunit aquesta setmana amb el director general d’Air Nostrum, Juan Corral, a la seu central de la companyia aèria, a València. La trobada s’ha fet amb la voluntat de fer un balanç dels primers sis mesos de funcionament de la ruta Andorra-Madrid: una valoració molt positiva per a ambdues parts, especialment tenint en compte que la ruta és també la primera regular de l’aeroport, va assenyalar ahir el Govern en un comunicat.

En aquest sentit, Gallardo va posar sobre la taula “els bons resultats d’aquest primer any de funcionament, amb una ocupació mitjana del 52% fins al juny, les millores que es preveuen a l’aeroport i la demanda del sector empresarial, que fan necessari treballar per comptar també amb un vol entre setmana”. El ministre va recordar que s’està estudiant connectar Andorra amb capitals europees properes com París, Lisboa i Londres, i amb d’altres ciutats espanyoles.

El ministre Gallardo també ha mantingut diverses reunions de treball amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema d’innovació i emprenedoria d’Andorra. Així, s’ha trobat amb l’associació Startup València, referent d’empreses innovadores i tecnològiques de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’establir línies de col·laboració entre els emprenedors de les dues regions. També s’ha reunit amb Go Hub, que impulsa 26 empreses de diversos sectors.

tracking