El motorista ferit a Encamp continua ingressat a Sant Pau fora de perill

El resident de 23 anys va ser traslladat ahir a la tarda en helicòpter a Barcelona després de patir un accident de motocicle

Els bombers realitzen cinc sortides amb helicòpter per rescats de muntanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El resident de23anys que va sertraslladatahir a la tarda en helicòpter a Barcelona després de patir un accident de motocicle es troba fora de perill, segons informen des de l'hospital de Sant Pau. El jove va ser traslladat en estat greu en patir una fractura complexa a la pelvis, una fractura a la tíbia i al peroné, i una fractura al braç amb luxació al colze. El cap de guàrdia de l'hospital Nostra Senyora deMeritxellva concretar ahir que el pacient va ser traslladat sobretot per la lesió que va patir a la pelvis.

L'accident de circulació va tenir lloc quan passaven dotze minuts de la una de la tarda, segons va informar la policia. Hi va haver tres vehicles implicats, dos turismes –Fiat Panda i Audi A3– i una motocicleta –HondaCB600Hornet–, tots tres amb matrícula andorrana.

Ferit lleu un conductor a Escaldes

Un home no resident de26anys va resultar ferit ahir a la nit en un accident de trànsit a Escaldes-Engordany. Segons informa la policia, el jove circulava per l'avinguda Fiter i Rossell 78, a les 22.13 hores, quan va patir un sinistre. En l'accident van haver-hi implicats dos turismes, un 4x4 VolkswagenTiguanamb matrícula espanyola i un Mercedes Benz A220 amb placa andorrana. El conductor del vehicle espanyol va ser traslladat al centre sociosanitari amb ferides lleus, segons informa el cap de guàrdia.

tracking