TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

és del “cercle familiar” de la víctima

A presó una dona per la mort de l'antic treballador de Saetde

La detinguda era la parella sentimental de François Vigouroux

Gendarmes a la zona on es va trobar el cos.L'INDÉPENDANT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de58anys, que va ser detinguda dimecres passat com a sospitosa de la mort de l'extreballador de Grandvalira FrançoisVigouroux, va ser empresonada ahir després d'haver estat acusada d'assassinat per la Fiscalia de Perpinyà. Segons informacions del diari L'indépendant, el fiscal de Perpinyà,Jean-DavidCavaillé, va confirmar que la dona "va ser acusada d'assassinat" i immediatament "empresonada". Segons afegeix avui el rotatiuLeParisien, la detinguda era la parella de l'home que la Fiscalia acusa d'haver matat.Tot i la detenció, la investigació de l'assassinatdeVigorouxsegueix en marxa.

L’home, de 57 anys i que havia estat cap de manteniment de Grandvalira Saetde fins al novembre passat, va desaparèixer el 26 de maig, quan va sortir a fer una volta en bicicleta i ja no va tornar a casa. L’1 de juny un caminant va descobrir a la localitat francesa d’Illa diverses bosses d’escombraries que contenien restes humanes, les quals van coincidir amb la identitat del desaparegut, François Vigoroux. El cap del difunt es va trobar en una primera bossa, i la pelvis i les cames en una segona. Els peus i les mans del ciclista encara no s’haurien trobat.

François Vigouroux era pare d’un nen i semblava portar una vida tranquil·la amb la seva parella. Els mitjans francesos asseguraven la setmana passada que no tenia cap conflicte familiar ni professional.

tracking