AUTOMOBILISME

Concentració de vehicles antics a Encamp el cap de setmana

L'Associació Andorrana de Vehicles Antics organitza la novena trobada internacional "Weekend dels 60s"

Presentació de la concentració de vehicles clàssicsComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA) organitza la novena Concentració Internacional "Weekenddels60s" el pròxim cap de setmana 2 i 3 de juliol a la parròquia d'Encamp, segons informa l'entitat en un comunicat. Així, en aquesta edició es preveu la participació de més de 70 vehicles inscrits i unes 120 persones, que és l'aforament màxim previst, amb participació de diferents clubs de Catalunya, de França, i aquest any també del País Valencià.

L'exposició estàtica estarà a la plaça delsArínsolsd'Encamp i durant tot el cap de setmana hi haurà previstes diverses activitats lúdiques i culturals a més de les rues dels vehicles clàssics per diferents parròquies delpaís.

Així mateix, el dissabte al matí es podrà visitar el Museu Nacional de l'Automòbil amb l'actuació del Cor Rock d'Encamp i l'Esbart Sant Romà. L'entitat notifica que a la tarda, es farà una visita al mirador panoràmic del Roc del Quer i per acabarsecelebrarà el Sopar de Gala i tot seguit es projectarà una pel·lícula a l'auto cinema amb crispetes i consumicions.

Diumenge l'AAVAinforma que es continuarà amb l'actuació del grup de ball en línia Principat d'Andorra Bela a la mateixa exposició estàtica dels vehicles i se celebrarà una excursió per la carretera deBeixalís. Ja a Encamp es farà el dinar de germanor amb un sorteig de regals entre els participants com a cloenda de la concentració.

tracking