PROJECTES SOCIALS

Dotze projectes solidaris per cada mes de l'any

La nova iniciativa solidària "dotzexdotze" d'Andropia començarà amb GosSOS, Mans Unides i Autea

Presentació de la iniciativa solidàriaAndropia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andropia ha presentat la nova iniciativa solidària "dotzexdotze" que donarà visibilitat a dotze projectes, un per cada més de l'any, de diverses ONG, segons informa l'associació en un comunicat. Així les tres primeres organitzacions i projectes a ser-ne les protagonistes seran GosSOS al juliol amb elrefugi de gossos abandonats i en espera d’adopció; a l'agost elprojecte de Mans Unides per crear una cooperativa de jardineria i construcció per a la reinserció social de persones que finalitzen el seu procés de

recuperació d’addiccions a la localitat d’Usme (Bogotà –Colòmbia) i al setembre serà el torn d'Autea amb el projecte de Suport a les Famílies queofereix atenció domiciliària individualitzada per llars amb infants d'entre sis i dotze anys amb un trastorn de l’espectre de l’autisme.

Cada ONG podrà obtar a un número de SMS social, ofert per Andorra Telecom i qui vulgui podrà fer una donació d'un euro enviant la paraula clau al projecte preferit (per exemple, durant el mes de juliol la paraula “GOSSOS” al 607). També es podran fer les donacions a través del web o fer-se soci de l'entitat, segons informa Andropia. Així mateix, la iniciativa busca que les empreses o entitats també s'hi afegeixin donant visibilitat a les ONG i al seus projectes sumant-se ales accions que s’organitzin o creant la seva pròpia acció solidària.

tracking