judicial

Condemnada a 9 anys i mig de presó una parella per proxenetisme

Els encausats, que seran expulsats del Principat per un periode de 20 anys, hauran d’indemitzar la perjudicada amb un import de 5.148,95 euros

La Batllia és l'òrgan encarregat de dictaminar quan s'executa un desnonament.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal de Corts ha condemnat avui un home no resident i una dona no resident a una pena de 6 anys i de 3 anys i mig de presó ferma respectivament per muntar un negoci de prostitució a un pis turístic del Principat. Corts ha condemnat la parella pels delictes majors de lesions doloses i afavoriment de la prostitució amb la concurrència de tipus qualificat per lucre i proxenetisme. A més, ambdós hauran de pagar una multa de 3.000 euros. Segons el Tribunal, els encausats hauran de complir també les penes complementàries de la prohibició d’entrar en contacte amb la perjudicada en qüestió -una treballadora sexual implicada en el projecte de prostíbul- per un periode de deu anys i seran expulsats del Principat per un periode de 20 anys. També hauran d’indemnitzar solidàriament a la perjudicada amb un import de 5.148,95 euros.

El Tribunal, per altra banda, ha decidit absoldre els encausats dels delictes de tràfic d’éssers humans amb finalitat d’explotació sexual i de robatori amb violència i intimidacio.

tracking