balanç setmanal

Detingut un andorrà per furts reiterats en botigues

L’home es dedicava a sostreure perfums o tabac sense superar mai els 600 euros

Una patrulla de la policia en una intervenció.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dilluns de la setmana passada una dona de fer feines després de les denúncies presentades per alguns dels clients de l’empresa on treballava, que van queixar-se que els havien desaparegut joies. La policia li va trobar unes arracades d’anella al seu domicili que van ser reclamades per la propietària d’un dels domicilis on netejava.

La noia, resident a Escaldes-Engordany de 33 anys, va negar haver robat aquest objecte i va explicar que les havia comprat en un mercat de Menorca. La propietària del domicili, en canvi, va assegurar que eren seves.

La noia va explicar que feia substitucions i que per tant no era fixa fent la feina de neteja a les mateixes cases. Va passar la nit de dilluns a dimarts al despatx de la policia i dimarts va passar a disposició judicial. El batlle la va deixar en llibertat per falta d’indicis en espera que presenti la factura de la compra de les arracades presumptament objecte del furt.

La policia també va informar ahir de la detenció d’un home, conegut pels reiterats furts en grans magatzems, especialment perfum i tabac. Feia temps que se li seguia la pista però totes les seves accions eren petits furts que no tenen la consideració de delicte, ja que el valor no superava els 600 euros.

Finalment, vista la reiteració i que la suma de tot ja suposava una quantitat important, la policia va procedir a la seva detenció. Es tracta d’una persona de nacionalitat andorrana.

També ha estat detingut un home resident de 50 anys com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat –amenaces–, l’honor –injúries– i la funció pública –desobediència–. Els fets van tenir lloc dijous a les 02.45 hores a Andorra la Vella, quan la policia va ser requerida en un local d’oci nocturn, ja que un client no volia pagar les seves consumicions. Al lloc, l’interessat va reaccionar de forma desproporcionada envers els funcionaris de policia.

Un altre arrest es va produir l’endemà, divendres, a les 04.50 hores també a la capital quan els agents van ser requerits en una estació servei per una temptativa d’agressió. En intervenir, un home resident de 21 anys va desobeir les indicacions donades pels agents de policia i va proferir vàries injúries.

També un home resident de 49 anys va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Els fets van tenir lloc diumenge 26 a les 19.16 hores a la capital, quan es va presentar una denúncia a la policia per una presumpta agressió de l’interessat envers la seva expa­rella.

El mateix dia a les 23 hores a la parròquia d’Ordino, una dona resident de 26 anys va ser arrestada com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic després que els agents policials fossin requerits en un domicili particular per una discussió de parella, que va derivar en una agressió de la interessada envers l’altra part.

tracking