detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra, els preus dels combustibles estan pels núvols com a França. En els darrers dies, el preu del gasoil s'ha disparat al Principat i molts conductors es queixen de la despesa que han de destinar al carburant. Tot i això, continua sent més avantatjós que a França i molts francesos que pugen al Pas de la Casa des d’Occitanie, per comprar, sempre aprofiten per repostar i encara més.

Molts són els que, de fet, embarquen una, o fins i tot diverses llaunes per portar de tornada a França alguns litres addicionals. Però quants litres de gasolina o gasoil es poden transportar en bidons des d'Andorra?

ActuToulousse informa que aquesta qüestió es debat a les xarxes. Un usuari testifica i pregunta: “Vam baixar del Pas de la Casa i a la Duana ens van parar… Teníem gasoil, un bidó homologat de 20 litres i el duaner ens va dir que eren només 10 litres per vehicle (ens va deixar passar)…” Poden complaure'ls? Confirma'm per què per a mi són 20 litres per vehicle i no 10 litres? Les respostes de la comunitat es fusionen, són múltiples… “La llei autoritza 10 litres. Després si es passen 20 és amb la bondat dels duaners”, certifica un. “M’ha passat el mateix, tenia un contenidor de 20 litres i l'oficial de duanes em va dir que només eren 10. Va ser amable amb una advertència”.

tracking