tenia 57 anys

Troben esquarterat a França un extreballador de Saetde

François Vigouroux estava desaparegut des del 26 de maig

La restes s'han trobat a les gorges d'Illa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 57 anys, que havia estat cap de manteniment de Grandvalira Saetde fins al novembre passat, va ser trobat a principi de juny esquarterat a la zona francesa d’Illa, segons van informar ahir diversos mitjans gals. L’home, que estava desaparegut des del 26 de maig, havia sortit de casa per anar a fer una volta en bicicleta i la seva família va acabar alertant la policia després de diverses hores sense tenir-ne notícies. Els agents van trobar restes humanes dins de diverses bosses d’escombraries. Tres setmanes després els investigadors han confirmat la identitat del difunt: François Vigouroux. Era pare d’un nen i semblava portar una vida tranquil·la amb la seva parella. La seva família, segons els mitjans francesos, assegura que no tenia cap conflicte familiar ni professional.

El cos de l’extreballador de Grandvalira va ser trobat esquarterat, cada part embolicada en una bossa d’escombraries després que un caminant alertés la policia d’una pudor desagradable. Segons Le Parisien, el cap del difunt va ser trobat en una primera bossa, connectada al tronc, i després es va descobrir la pelvis i les cames en una segona bossa. Les altres bosses contenien roba. Els peus i les mans del ciclista encara no s’han trobat.

La Fiscalia de Perpinyà ha obert una investigació penal per assassinat. Els investigadors estan intentant determinar si la víctima va morir on es va descobrir el seu cos.

tracking