Sant Joan

Sis incendis de papereres i contenidors per la revetlla

Els bombers lamenten el trencament de material urbà durant la celebració de la nit de Sant Joan

Foguera de Sant Joan al recinte habilitat pel comúComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers han fet 17 serveis durant la nit de revetlla amb sis actuacions per petits incendis provocats per petards. El cap de guàrdia del cos ha explicat que han hagut de sufocar sis petits focs que s'han produït en papereres i contenidors que han estat "de poca consideració i fàcils de solucionar perquè ens avisen de seguida" i ha lamentat que durant la celebració de la festa hi hagi hagut trencament de material urbà.

La majoria de les intervencions d'aquesta nit per actuacions incíviques han estat a Escaldes i també n'hi ha hagut a Sant Julià. Els bombers no han estat requerits per a cap servei per cremades i lesions per la manipulació de petards o traques durant la revetlla.

La resta de serveis han estat els d'una nit normal, segons ha assenyalat el cap de guàrdia de bombers. Els agents han estat requerits per fer nou trasllats sanitaris de persones amb malalties o que han patit accidents a casa; han hagut de fer un rescat urbà d'una persona que no podia accedir a casa perquè s'havia baixat la persiana i s'havia quedat tancat al balcó i intervenir per una inundació provocada per una rentadora en un domicili.

tracking