Liberals assegura que ha tingut el doble d'altes que de baixes

Sergi Alís i Xavi Coma ocuparan les vicepresidències del partit

Congrès extraordinari de LiberalsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Liberals d’Andorra van tancar el congrés extraordinari anunciant que al llarg de les darreres setmanes ha tingut el doble d’altes de militància que baixes. Després de la dimissió en bloc dels consellers del grup parlamentari amb la ministra Judith Pallarés i Ferran Costa al capdavant han estripat el carnet del partit 21 militants, entre els quals destaca l’excap de Govern Marc Forné. Així i tot, la secretària general del partit, Maribel Lafoz, va declarar que “no ens atrevim a donar dades exactes sobre les altes, però comptem amb prop del doble d’altes que de baixes”.

En el congrés extraordinari es van aprovar per unanimitat tres nomenaments. Per substituir l’exsecretari d’organització Josep Fuster es va nomenar qui fins ahir era vicepresident del partit, Gerard Estrella. Les vacants a la vicepresidència que van quedar després de la dimissió de Jèssica Gastó i del canvi de càrrec d’Estrella les ocuparan els militants Sergi Alís i Xavi Coma.

Sobre les declaracions de molts exmilitants que asseguren que el partit ha viscut un gir ideològic, el president, Jordi Gallardo, va assegurar que “no hi ha hagut cap gir ideològic i les persones que defensen el contrari estan amagant els motius reals pels quals han deixat el partit”.

Militants saludant-se abans del congrés.

tracking