OCUPACIÓ

Educació convocarà 14 places de director i cap d'estudis

El concurs de mobilitat s'adreça a cobrir sis places de cap d'estudis, quatre de director i una d'inspector educatiu

Vilarrubla destaca la iniciativa Escoles Verdes a la conferència sobre educació de la Unesco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha aprovat aquest dimecres la convocatòria de 14 places vacants de personal amb responsabilitat de gestió administrativa o pedagògica (RAP) del ministeri a partir del curs escolar 2023-24. Així, actualment hi ha 22 places fixes, que representen un 53,65% del total, tres en comissió de serveis i 16 places vacants. Per això, tenint en compte el temps transcorregut des del darrer concurs, que va ser el 2009, i els percentatges, s'ha considerat oportú convocar-ne un de nou.

El ministre Jover ha apuntat que la consolidació d'aquestes places, és essencial perquè el sistema educatiu andorrà continuï avançant en la millora de la qualitat educativa professionalitzant el personal. "En dues legislatures més de 100 llocs de treball que eren eventuals han deixat de ser-ho". L'objectiu de la convocatòria, segons ha explicat, és reduir l'eventualitat i deslliurar aquestes feines per poder-les convocar per a fixes.

Concretament, el concurs de mobilitat s'adreça a cobrir 3 places de cap d'estudis de maternal i primera ensenyança, 3 places de cap d'estudis de segona ensenyança, 5 places de director de maternal i primera ensenyança, 2 places de director de segona ensenyança i 1 plaça d'inspector educatiu.

Així, les persones interessades han d'entregar la seva sol·licitud acompanyada amb un currículum complet al Servei de Tràmits fins al 6 de juliol. Un cop acabi el procés selectiu, la data d'incorporació serà a partir de l'1 de setembre del 2023,amb un període de prova de10mesos.

tracking