Cultura

Més de 50 activitats en les Nits d'estiu als museus

El grup Tarta Relena actuarà al Santuari de Mertixell el 15 de juliol

Roda de premsa de presentació de la nova programació de les Nits d'Estiu als museusSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Nits d'estius als museus compta en l'edició d'enguany amb més de 50 activitats entre els mesos de juliol i agost. La Taula de Museus d'Andorra ha presentat aquest matí la programació, on es torna a incloure tots els museus del país i la música hi pren un pes important. Una de les actuacions musicals més destacades serà la deTartaRelenaal Santuari deMeritxell, un grup que han actuat recentment alSónari en diversos festivals internacionals. El concert serà el 15 de juliol i cal reserva prèvia.

Els museus gestionats pel Govern organitzaran tretze activitats gratuïtes ipensadesper "oferir un ventall ampli d'opcions als vespres d'estiu". Les propostes van adreçades atot tipusde públic i són gratuïtes. Nits d'estiu també oferirà contingut històric, amb passejades al capvespre per pobles com Pal i Sispony, o contes tradicionals i actuació de màgia pels més petits.

La programació també inclou la xerrada a càrrec d'un resident aFaberAndorra, cinema a la fresca i la continuació delprojectedemuseografiesefímeres.

tracking