CURSA SOLIDÀRIA

La Cursa de la dona suma 410 participants

La 10a edició, que s'ha celebrat aquest matí amb sortida i arribada a l'Illa Carlemany, ha comptat amb la inscripció dels homes

Inici de la cursa de la donaA.S

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 10a edició de la Cursa de la dona, que s'ha celebrat aquest matí amb sortida i arribada a l'Illa Carlemany, organitzada per l'Associació de Dones d'Andorra (ADA), ha comptat amb 410 persones inscrites, una xifra inferior a la d'anteriors edicions. Segons la seva presidenta, Mònica Codina, això s'ha degut a la data escollida i a la coincidència amb altres actes "però estem contentes perquè al final es fa i és per una bona causa, que és la lluita contra el càncer de mama". Així, enguany, els beneficis de la cursa es destinaran a l'Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca).

El cap de Govern, Xavier Espot, ha donat el tret de sortida al recorregut de 2,5 quilòmetres i el president d'Assandca,Josep Saravia, al de 5 quilòmetres. La cursa també ha comptat amb la participació de la ministra Judith Pallarés.

Com a novetat, aquesta edició s'ha fet també amb la inscripció dels homes, que fins ara podien córrer, però no podien puntuar. "Hem creat la categoria de dona amb l'home acompanyant i la parella pot participar i puntuar perquè pensem que a la lluita que realitzem, per defensar els drets de les dones i lespolítiquesd'igualtat, hem de ser-hi tots i creiem que elshavíemd'integrar a la cursa com un més, acompanyant una dona, perquè és la cursa de la dona, però amb molta il·lusió que puguin puntuar", ha assenyalat Codina.

tracking