LES ACCIONS DEL POLÈMIC EMPRESARI

Detingut 'Ferrariman' per insults i injúries a la policia

L’arrestat feia dies que insultava i menystenia els agents de l’autoritat i de circulació a través dels seus vídeos

L'empresari Xavier Caballol, conegut com a 'Ferrariman'.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir ahir a primera hora de la tarda Xavier Caballol, més conegut com a Ferrariman, acusat d’un presumpte delicte contra l’honor. Els agents de l’autoritat el van arrestar després que les darreres setmanes hagi publicat diversos vídeos a les seves xarxes socials insultant i menystenint tant els policies com els agents de circulació. En els darrers vídeos penjats també criticava la feina del Govern amb relació a la mobilitat del país i demanava accions per rebaixar el preu de la gasolina. De fet, ell mateix avançava a través de les xarxes socials que se l’havia avisat que seria detingut. En el mateix vídeo afirmava que no aniria a les dependències policials per voluntat pròpia i presumia que per arrestar-lo els agents necessitaven una ordre judicial, la qual cosa no és certa.

La policia el va anar a buscar al seu domicili i se’l va endur al despatx policial, segons van informar fonts coneixedores del cas. L’empresari va passar la nit a les dependències policials i s’espera que durant el dia d’avui passi a disposició judicial. Els vídeos de Caballol fa temps que són molt polèmics, especialment els que mostren les seves imprudències al volant. En aquest cas, el motiu de la detenció passa per les reiterades injúries i insults als funcionaris de la policia.

La previsió és que un cop passi a disposició judicial se li practiqui un judici ràpid tenint en compte que el delicte del qual se l’acusa no és greu, segons les fonts consultades. Dit d’una altra manera, probablement el cas es tancarà amb la imposició d’una multa econòmica i l’ordre de no tornar a injuriar els agents de l’auto­ritat.

ANTECEDENTS

Aquesta no és la primera vegada que l’home conegut com a Ferrariman ha estat sancionat per actituds que ha fet públiques a través de les xarxes socials. En concret, anteriorment se l’ha sancionat per cometre imprudències conduint un vehicle d’alta gamma de forma temerària per la xarxa viària d’Andorra i compartir els vídeos a les xarxes socials. Les imatges i els comentaris que les acompanyen han aixecat molta polèmica. A tall d’exemple, en una de les imatges se’l veia circulant amb un Ferrari per carreteres de muntanya a 100 quilòmetres per hora.

Caballol també va fer saltar les alarmes per compartir unes imatges en què sortia conduint un Lamborghini a 180 quilòmetres per hora. En aquesta ocasió ja va ser identificat per la policia amb una proposta de sanció per diferents infraccions tipificades com a molt greus i greus que ascendia als 800 euros i una retirada del carnet de conduir de dos mesos. Tot i això, Ferrariman ha continuat publicant vídeos a les xarxes socials mostrant les seves imprudències al volant i les seves converses, faltant al respecte, en moltes ocasions, als agents de l’autoritat.

FETS

-Detenció

La policia va detenir ahir a la tarda Xavier Caballol, més conegut com a Ferrariman, per injuriar la policial a través de les xarxes socials en diverses ocasions.

-Vídeos a les xarxes

Xavier Caballol fa dies que penjava vídeos menystenint els agents de policia i de circulació a través dels seus perfils a les xarxes socials. Ahir fins i tot va penjar-ne un explicant que havia estat alertat que seria detingut per la policia.

-Contra l’honor

Se l’acusa d’un delicte contra l’honor i es preveu que avui passi a disposició judicial després de passar la nit a les dependències de la policia.

tracking