accident a l'avinguda santa coloma

Llibertat sense càrrecs per al camioner de l'atropellament mortal

El xofer va donar negatiu en alcohol i ha passat avui a disposició judicial

El bombers tapant el lloc on va impactar la dona contra el camióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor del camió que va ser detingut ahir per l'atropellament mortal d'una dona ha quedat en llibertat sense càrrecs després de passar aquest migdia a disposició judicial. El sinistre es va produir a l'avinguda de Santa Coloma d'Andorra la Vella, concretament al carrer de la Closa, i el xofer va ser arrestat per un presumpte delicte contra la vida humana independent, homicidi per imprudència i ha passat a disposició judicial aquest migdia, segons va informar la policia. El detingut ha passat per la Seu de la Justícia per declarar davant el batlle que ha decidit no imputar cap delicte a l'home.

La dona de 87 anys va morir ahir en ser atropellada pel camió tractor Iveco model AS440S51, amb matrícula andorrana. En el moment dels fets el tràiler estava aturat pel trànsit i quan va reiniciar la marxa va atropellar la dona. El conductor no es va adonar, possiblement pels angles morts i, òbviament, no va apreciar cap indici per suposar que hi havia una persona davant de la cabina.

La policia desconeixia ahir la causa d’aquest dramàtic accident. Tot apunta que la dona probablement va intentar envoltar el camió per travessar, amb la mala fortuna que aquest va reprendre la marxa per accedir a un estacionament que té l’empresa de transport. El conductor va ser detingut i la policia el va inter­rogar per intentar esbrinar què havia passat. El xofer estava en estat de xoc i molt afectat pel tràgic succés.

La policia va rebre l’avís a les 16.41 hores. Al conductor del camió, un home resident de 51 anys, se li va practicar el pertinent control per la detecció d’alcohol i/o drogues i va donar un resultat negatiu. Els agents de policia del grup d’investigació d’accidents de trànsit van instruir el pertinent atestat de circulació.

El centre de Santa Coloma va estar tallat en ambdós sentits de la marxa fins a les 18 hores a conseqüència del sinistre, fet que va provocar trànsit dens a l’avinguda Tarragona i a l’avinguda Salou.

Segons va informar el cap de guàrdia, els bombers van rebre l’avís a les 16.39 hores i en arribar al al lloc dels fets la víctima –veïna del barri– ja patia ferides mortals. Els serveis mèdics d’urgència desplaçats al lloc van certificar la defunció.

Els efectius desplaçats van ser un camió de bombers, dues ambulàncies i dotacions de la policia i del servei de circulació d’Andor­ra la Vella.

La policia va detenir el conductor del camió, que no va donar positiu en el control d'alcoholèmia i drogues, per homicidi imprudent.

Accident mortal a l'avinguda Santa Coloma Camio Trailer

Accident mortal a l'avinguda Santa Coloma

Policia al lloc dels fets

tracking