Trànsit

Espot assegura que el futur de la mobilitat passa per donar protagonisme als vianants

Mobilitat celebra el 25è aniversari remarcant la necessitat d'adaptar la gestió de la mobilitat a les noves tecnològics per millorar l’atenció al ciutadà

Espot i Filloy a l'acte dels 25 anys de Mobilitat avuiSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mobilitat arriba als seus25anys encarant els reptes de futur. El cap de Govern, Xavier Espot, ha assegurat en l'acte de celebració d'avui, que pel que fa a la lluita contra el canvi climàtic "hem de canviar el model de mobilitat donant més protagonisme al vianant, al ciclista i al transport públic".

Pel que fa a la gratuïtat del transport públic, ha comentat que "és una de les claus d'aquesta idea". Sobre la feina feta per la institució els darrers anys el ministre d'Ordenació Territorial i Habitatge, VíctorFilloy, ha recalcat que "som dels països amb més vehicles per habitant sumat als més de 4,5 milions de vehicles que ens visiten cada any" i que "les polítiques de Mobilitat han d'estar sempre vinculades a estratègies d'educació, com els cursos que fa25anys que fem a les escoles i que han ajudat a promocionar hàbits més segurs". Sobre els desafiaments de futur ha assegurat que "venen per adaptar la gestió de la Mobilitat a les noves tecnològiques per millorar l'atenció al ciutadà".

tracking