Detingut el camioner de l'atropellament mortal

L'accident ha tingut lloc a les 16.39 hores i el conductor se li ha practicat el pertinent control per la detecció d’alcohol i/o drogues en el qual ha donat un resultat negatiu

Accident mortal a l'avinguda Santa ColomaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor del camió tractor,IvecomodelAS440S51, amb matrícula andorrana, ha estat detingut per l'atropellament mortal d'una dona a l'avinguda de Santa Coloma d'Andorra la Vella, concretament al carrer de la Closa. La policia s'ha desplaçat al lloc en rebre l'avís a les 16.41 hores i al camioner, un home resident de51anys, se li ha practicat el pertinent control per la detecció d'alcoholi/odrogues en el qual ha donat un resultat negatiu.No obstant, segons informen des del cos de seguretat, el camioner ha estat arrestat per un presumpte delicte contra la vida humana independent -homicidi per imprudència- i passarà a disposició judicial en les pròximes hores. Els agents de Policia del Grup d'Investigació d'Accidents de Trànsit han instruït el pertinent atestat de circulació.

Al lloc del sinistre s'hi han desplaçat també efectius dels bombers, que quan han arribat al lloc dels fets la víctima ja patia ferides mortals, segons ha informat el cap de guàrdia del cos de salvament. Els serveis mèdics d'urgència desplaçats al lloc, han certificat la defunció de la vianant, que ha perdut la vida en el moment de l'accident. Els efectius desplaçats han estat un camió de bombers, dues ambulàncies i dotacions de la policia i del servei de circulació d'Andorra la Vella.

El centre de Santa Coloma ha estat tallat en ambdós sentits de la marxa fins a les 18 hores a conseqüència del sinistre, fet que ha provocat trànsit dens a l'avinguda Tarragona i a l'avinguda Salou de la capital.

Accident mortal a l'avinguda Santa Coloma

Accident mortal a l'avinguda Santa Coloma Camio Trailer

tracking