Detingut amb 16.480 euros per a tabac

En el control l’home va donar una identitat diferent a la que ja havia donat el 2017

Policia al Pas de la casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un home no resident de 22 anys com a presumpte autor dels delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic i l’administració de Justícia, segons va publicar el balanç de detencions setmanal del propi cos. Els fets van tenir lloc divendres 10 de juny a les 8.52 hores al Pas de la Casa quan efectius del cos de policia van constatar en un carrer de la vila fronterera la presència d’un grup de quatre persones. En el moment de voler procedir al seu control, aquests quatre individus van marxar corrent, iniciant-se una persecució a peu, en la qual un dels interessats va ser controlat. L’home, que anava totalment indocumentat, va facilitar una identitat diferent de la que va donar en un control anterior l’any 2017. En l’escorcoll que se li va efectuar estava en possessió d’una important quantitat de diners (16.480 euros) la qual presumptament anava destinada a la compra de tabac per a contraban.

D’altra banda, en el balanç setmanal de la policia, que recull un total de 16 detencions (nou per delictes contra la seguretat del trànsit i set per altres motius), també recull la detenció efectuada per agents d’un home no resident de 37 anys. En aquest cas, a l’home se l’acusa de ser el presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, per desobediència a una ordre d’expulsió administrativa per un període de cinc anys. Els fets van succeir al Pas de la Casa dijous passat a les set del matí. També la setmana passada es va detenir un home resident de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública. En aquest cas, l’home va ser detingut a la frontera del riu Runer, i va ser acusat de desobediència a una suspensió administrativa del permís de conduir.

Entre les detencions, també destaca la d’una dona no resident de 54 anys com a presumpta autora dels delictes contra la funció pública i l’honor. En aquest cas, els agents del servei de circulació van requerir la presència dels policies perquè en el moment de preocupar-se per l’estat de la dona, la qual s’havien trobat al terra al costat d’una autocaravana, aquesta es va posar dempeus i va forcejar tant amb els agents de policia com del servei de circulació. A més, també es va detenir, a Escaldes-Engordany, una dona i un home residents, de 36 i 37 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

NOU DETINGUTS EN CONTROLS D'ALCOHOLÈMIA

Durant la setmana passada el cos de policia va realitzar vuit detencions de conductors que van donar positiu en controls d’alcoholèmia en superar la taxa d’alcohol en sang permesa. A més, els agents també van realitzar la detenció d’un no resident de 38 anys que es va negar a sotmetre’s a la prova. Entre els positius destaca un jove resident que va donar una taxa d’1,43 g/l en un accident amb danys materials que es va produir el dia 10, així com una noia resident de 20 anys que va donar 1,93 g/l en la prova realitzada després d’un accident.

tracking