Detingut amb 16.480 euros per comprar tabac de contraban

En el control va facilitar una identitat diferent a la que havia donat el 2017

Policia recurs pas de la casa

Policia recurs pas de la casaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un home no resident de22anys com a presumpte autor dels delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic i l'Administració de Justícia, segons publiquen al balanç de detencions setmanal.Els fersvan tenir lloc el divendres 10 de juny a les 8:52 hores al Pas de la Casa quan efectius del cos de policia van constatar en un carrer de la vila fronterera la presència d'un grup de quatre persones i en voler procedir al seu control aquests van marxar corren, iniciant-se una persecució a peu, en la qual un dels interessats va ser controlat. L'home anava totalment indocumentat i va facilitar una identitatdiferent de laque va donar en un control anterior l'any 2017. En l'escorcoll que se li va efectuar, aquest estava en possessió d'una important quantitat de diners (16.480 euros) la qual presumptament anava destinada a la compra de tabac per contraban.

Els agents van arrestar també durant la setmana passada al Pas de la Casa un home no resident de37anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la funció pública, per desobediència a una ordre d'expulsió administrativa per un període de cinc anys.

En total, el cos de policia va procedir a la detenció de setze persones durant aquesta darrera setmana (del 6 al 12 de juny de 2022), nou per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit i set per altres delictes.

tracking