Un incendi en un habitatge de la capital crema la cuina

L’origen de l’incendi hauria estat una paella que es va encendre

El fum sortint per la finestra de l'habitatge.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un incendi en un pis d’un edifici de l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella va provocar ahir a primera hora de la tarda un fort ensurt que es va saldar amb danys al domicili on es va originar i sense ferits.

Els fets van passar pels volts de les 16.00 hores, en un bloc situat al davant de l’hotel President. Els bombers van rebre l’avís d’un particular i es van desplaçar fins al lloc amb dos camions de foc. També hi va acudir una ambulància del SUM per si s’havia d’atendre alguna persona, així com la policia i el servei de circulació de la capital, ja que el trànsit es va tallar durant una estona per facilitar la intervenció dels cossos d’emergència.

Segons va explicar el cap de guàrdia del cos antiincendis, les flames s'haurien iniciat a la cuina de l’habitatge mentre la persona que hi viu es trobava preparant menjar. De fet, segons va afegir, l’origen de l’incendi hauria estat una paella que es va encendre. Les tasques d’extinció van durar aproximadament una hora i tot i que no es van haver de lamentar ferits, part de la vivenda i de l'escala, en aquest cas per l'acció del fum, van quedar afectades.

Com a mesura de prevenció, els bombers van evacuar els veïns de l’edifici, que després van poder tornar al domicili amb normalitat. Qui no va poder fer-ho va ser la veïna del pis afectat pel foc pels danys patits a l’immoble. La part més afectada és la cuina però també hi hauria afectació en altres espais de la vivenda.

tracking