Rebelo anuncia que Portugal tindrà un Consolat General a Andorra

El president de la República de Portugal no ha fixat cap data, però ha assegurat que es farà al més ràpid possible

Rebelo de Sousa al Centre de Congressos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la República de Portugal Marcelo Rebelo de Sousa ha anunciat aquesta tarda al Centre de Congressos d'Andorra la Vella que Portugal tindrà un Consolat General a Andorra. Rebelo no ha avançat cap data, però ha assegurat que l'obertura de portes de l'òrgan administratiu es durà a terme amb la màxima celeritat possible. Fins ara, el Principat disposava només d'un consolat honorari. Temps enrere, però, havia comptat amb una ambaixada que representava els ciutadans portuguesos.

Diversos membres del Govern, entre ells la ministra d'Afers Exteriors Maria Ubach, han rebut aquest migdia davant l'edifici Administratiu de Govern al president de la República de Portugal Marcelo Rebelo de Sousa després que arribés a l'aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell per a dur a terme la seva visita oficial. Posteriorment, s'ha celebrat la trobada amb els residents portuguesos que, per un canvi d'agenda amb motiu de la previsió de mal temps, s'ha dut finalment a terme a la Sala Consòrcia del Centre de Congressos.

La visita de Rebelo s'emmarca en els actes de la celebració del Dia de Portugal, de Camões i de les Comunitats Portugueses.

Rebelo de Sousa al Centre de Congressos.

De Sousa davant l'edifici Administratiu de Govern.

Rebelo de Sousa a la plaça del Poble.

tracking