33a trobada empresarial del pirineu

Espanya es compromet a millorar l'accés a l'aeroport

Gallardo va participar en l'esdeveniment.SFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern espanyol millorarà l’accés a l’aeroport d’Andorra-la Seu, segons va informar ahir al vespre la ministra de Transport espanyola, Raquel Sánchez, durant la cloenda de la 33a Trobada Empresarial al Pirineu.

En concret, Sánchez va detallar que es col·locarà senyalització a la carretera que porta fins a la infraestructura aeroportuària. Així mateix, també es licitaran les obres de la rotonda a Montferrer a l’N-260. En aquest sentit, la ministra espanyola va concretar que la licitació s’obrirà a l’estiu, ja que amb la posada en marxa de l’aeroport la rotonda “s’ha fet més necessària que mai”.

Sánchez es va reunir ahir amb el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, per abordar diversos punts d’interès. Un d’ells va ser la cooperació entre ambdós estats per abordar els vols regulars entre Andorra-la Seu i Barajas. En aquest sentit, Gallardo va emfatitzar la necessitat que l’aeroport andorrà compti amb un punt duaner propi que permeti l’arribada de turistes de fora de l’espai Schengen..

Durant la trobada, Gallardo va destacar que la innovació i la sostenibilitat, que han centrat l’esdeveniment, formen un “binomi que, en el cas d’Andorra, ha d’ajudar a contribuir i diversificar la nostra economia”. El ministre també va fer èmfasi en el compromís mediambiental de l’executiu i va destacar el marc normatiu que ha desenvolupat.

tracking