pla nacional

El Consell d'Europa assesora Andorra sobre joventut

La ministra Pallarés ha estat l’encarregada de rebre als assessors que han estat al Principat dos dies

La reunió assessors del Consell d'Europa que va tenir lloc dijousSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra segueix treballant en el nou Pla de Nacional de la Joventut. Durant els dos últims dies el Principat ha rebut un grup d’experts del Consell d’Europa que s’encarregaran d’elaborar un informe per donar “les eines necessàries i les recomanacions oportunes” perquè Andorra avanci en aquesta matèria, segona ha detallat Miriam Teuma, presidenta del Comitè Director per la Joventut del Consell d’Europa.

Per la seva banda, Judith Pallarès, la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat (encarregada de rebre al grup d’experts) ha destacat que el Pla Nacional de la Joventut ha de servir de referent al conjunt de les institucions del Principat que duguin a terme actuacions en matèria de joventut.

Si bé Teuma ha assegurat que no es tracta “d’una investigació sinó que més aviat una discussió i una aportació d’idees” ja ha detallat que una de les recomanacions que es duran a terme és la creació d’una llei de joventut que actualment Andorra no té. Tanmateix, la presidenta del comitè ha destacat que “hi ha molt bona voluntat i ganes de treballar i seguir avançant per part d’Andorra en aquesta matèria”.

Aquest és el segon pla nacional d’Andorra que rep l’assessorament del Consell d’Europa. El primer ha estat el Pla Nacional de la Infància i l’Adolescència (PNIA), que actualment es troba en el procés final de redacció.

tracking